T: 01 200 94 22 | E: info@ztr.si

Storitve

Razpršeni Hotel Vinarium.

Razpršeni hotel je inovativna oblika organiziranosti v turizmu v smislu poslovnega sodelovanja večjega števila posameznikov (lastnikov ali upravljavcev nepremičnin), ki skupaj upravljajo razpršeni hotel, s katerim izvajajo dejavnost najemodajalstva. Nastanitve v sklopu razpršenega hotela so, kot že ime pove, razpršene na različnih lokacijah na podeželju, imajo pa skupno recepcijo, rezervacijski sistem in skupna raznolika lokalna doživetja v celotni destinaciji. Primer te ustvarjalne novodobne prakse so tudi naše lendavske zidanice Hotela Vinarium, s katerim upravlja Zavod za turizem in razvoj Lendava, s čimer tvori mrežo lastnikov vinskih kleti in opravlja administrativne naloge, trženje in rezervacije.

Kontakt in informacije:

www.hotelvinarium.si
T: +386 (0)1 200 94 22
M: +386 (0)51 213 732
E: info@hotelvinarium.si

Izposojamo kolesa in organiziramo kolesarske izlete ter dogodke.

Kolesarski center Murania ponuja številne priložnosti za aktivno preživljanje prostega časa in razvoj kolesarskega turizma. Sodelujemo z društvi, ki gojijo kolesarjenje in pohodništvo oziroma druge rekreativne dejavnosti.
Kolesarskim navdušencem ponujamo izposojo koles, obenem organiziramo kolesarske ture, poskrbimo tudi za prevoz prtljage med potjo.
Želimo si, da kolesarski center postane atraktivno kolesarsko postajališče, prijazno za domačine in obiskovalce z zanimivo ponudbo in vsebinami za vse generacije.

Kontakt in informacije:

Čentiba, Lendavska cesta 19, Lendava
T: 01 200 94 22
E: info@ztr.si

(Visited 986 times, 3 visits today)
Copyright © ZTR 2023, All Rights Reserved.